FJDZ SmartCut

SMART ELECTRIC

ZERO-TURN MOWER

FJDZ SmartCut klarer det meste selv!

Eldrevne maskiner er både miljøvenlige og praktiske. Vores FJDZ SmartCut plæneklipper er ingen undtagelse, men den er smartere end så mange andre, for den kan anvendes manuelt, med fjernstyring eller som en fuldstændigt selvkørende GPS-styret robotklipper.

Manuel, fjernstyret eller GPS-styret ”robot”

FJDZ SmartCut 42P er helt overordnet set en eldrevet zero-turn plæneklipper med et 42” klippebord med trinløs elektrisk indstilling af klippehøjden fra 3 – 12 cm, men som noget helt unikt kan den både køres, som man plejer, fjernstyres indenfor en afstand af 800 meter eller arbejde som en selvkørende GPS-styret robotklipper. 

Dens klippekapacitet er ca. 2,5 ha med 11 km/h på en opladning (6,79 kWh batterikapacitet). Er der behov for mere, sætter man ganske enkelt et ny batteri på plads og arbejder videre.

I robot-mode anvender klipperen et FJD GPS-baseret autostyringssystem, som oprindeligt er udviklet til landbruget. Når først arealet og evt. forhindringer er definerede ved simpelthen manuelt at køre på maskinen rundt om arealet og evt. forhindringer, er systemet selv i stand til at ”tilrettelægge” sine arbejdsopgaver med mindst muligt overlap og spildtid. Skulle der undervejs i arbejdet dukke mennesker dyr eller måske en bold op, så stopper maskinen automatisk, indtil forhindringen forsvinder. Nøjagtigheden er i praksis 5 cm.


FJDZ SmartCut 42P introduceres i 2022 og er klar til salg og levering omkring årsskiftet.

FDJZ SmartCut - Ruteplanlægning

Ruteplanlægning

FDJZ SmartCut - Fjernstyret og Ubemandet tilstand

Fjernstyret og ubemandet tilstand

FDJZ SmartCut - Klarer op til 20° hældning - ny

Klarer op til 20° hældning

FDJZ SmartCut - 100% elektrisk kontrol

100% elektrisk kontrol

FDJZ SmartCut - Sikkerhedsgaranti

Sikkerhedsgaranti

FDJZ SmartCut - 5 timers batterilevetid

5 timers batterilevetid

Dét er smart!

Forestil dig en servicemedarbejder, der kører ud til f.eks. en fodboldbane, sætter klipperen i gang med arbejdet for så selv at gå en runde med buskrydderen, tømme skraldespande og tilse de tekniske anlæg, mens græsset samtidigt bliver klippet af den ubemandede klipper det er smart, sparer tid og forbedrer ergonomien og er miljøvenligt.

Brochure og videoer - FJDZ SmartCut